Opinie o Programie Nowa Komórka

Podziel się swoją opinią..

TYLKO DLA UCZESTNIKÓW z poprzednich lat

– Nucell – opinie –

W wieku 20 lat 2009 roku przebyłam chorobę nowotworową. Po bardzo długiej i żmudnej diagnozie oraz wykonaniu w końcu badania MRI dowiedziałam się, że przyczyną mojego fatalnego stanu zdrowia był guz w głowie. Przebyłam operację usunięcie jego w trybie natychmiastowym ponieważ zagrażał mojemu życiu. Kilka dni po operacji poznałam wynik badania histopatologicznego, który wskazywał stopień złośliwości nowotworowej III/IV i zostałam poddana Radioterapii (a o jej negatywnych skutkach nie muszę wspominać). Na tamten moment to rozwiązanie wydało się być najlepsze. Dowiedziałam się też, że ten rodzaj nowotworu z którym się mierzę daje przerzuty i wtedy właśnie zapaliła mi się czerwona lampka. Choroba była dla mnie wspanniałym wyzwaniem i przewartościowała całe moje życie. Moja percepcja Świata zmieniła się zupełnie i zaczęłam postrzegać go zupełnie inaczej. Wziełam odpowiedzialność za siebie i swoje życie. W pierwszej kolejności perpamentnie zaczęłam szukać przyczyny powstania mojej choroby i badać co zrobiłam niewłaściwie, że do takiej skrajności doprowadziłąm swoje ciało. Z ogromną determinacją, siłą i chęcią życia zaczęłam się zmieniać i doświadczać. Pierwszym krokiem był nowy sposób odżywiania, bo poczułam, że jestem tym co jem. Byłam mocno zdezorientowane ilością danych i wszechobecnych informacji , które wydałuy mi się bardzo sprzeczne. A w związku z tym, że jednym z fascynujących przedmiotów na moich studiach była biochemia, czułam, że to jest ta droga.. Zdałam sobie sprawę, że nasz organizm jest jednością, takim perpetum mobile, a każdy narząd który w nim pracuje jest zależny od innego! Tak samo jest z procesami biochemicznymi, które w nas zachodzą. Bardzo mnie nurtowało jak mogę ten perfekcyjny stan osiągnąć i czy mogę oczyścić swój organizm tak na 100% (w końcu żyłam już ponad 20lat). Cierpliwość popłaca. W końcu dostałam długowyczekiwaną odpowiedz. Zrozumiałam, że kiedy uczeń jest gotowy to pojawia się mistrz! I tak właśnie było w moim przypadku!

– Nucell – opinie –

Dzięki wielkie Albino i Marku za to, że staliście się tak cennym światłem w moim życiu!

Już po pierwszej kilkunastominutowej rozmowie byłam zdecydowana pojechać do Bułgarii i poznać Wasz spektakularny Program! Wyruszyłam w podróż w ,,nieznane,, do Bułgarii ufając swojemu sercu i intuicji!<3 Bo wiem, że ono się nigdy nie myli, a teraz też, że była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć! 💜💎🍀 Jesteście cudowni, wspaniali i wyjątkowi! Wasza wiedza jest fenomenalna, a rezultaty mówią same za siebie! Dzięki wielkie Albino! Udowadniasz, że z każdej choroby można wyjść, a przyczyna jest tylko jedna! Pokazujesz, że większość naszych chorób wiąże się z naszym stylem życia oraz, że można zdecydowanie im zapobiec. Wszystko co robisz robisz z ogromną miłością, pasją, wiedzą i doświadczeniem. Kocham Styl życia NuCell™ i czuję go całą sobą!Jestem wdzięczna za rezultaty które osiągnęłam, stan mojego zdrowia, nowe ciało, czysty umysł i harmonię!Cudownie, że jest ktoś taki jak Ty, który pokazuje gdzie zaczyna się piękno! Bo w końcu piękno zaczyna się od pięknych komórek… Piękne komórki tworzą piękne ciała… Piękne ciała tworzą piękne społeczności… Piękne społeczności tworzą piękne miasta… piękne kraje, piękne kontynenty, piękną planetę…I wszystko zaczyna się od pojedynczej komórki… Taka jest fraktalna natura Świata, w którym żyjemy.
Jestem pewna, że stworzymy nowy Świat na najlepszych fundamentach! 💜

Dorota Kordulasińska
Warszawa

– Nucell – opinie –

Dla mnie i dla mojego dziecka życie zaczęło się od nowa …

Właśnie zrobiliśmy nasze okresowe badania z powodu epilepsji i spieszę się napisać do Ciebie. Nie do wiary, ale wynik EEG jest świetny. Dzisiaj, po raz pierwszy od 5 lat, prof. Dimowa powiedziała nam, że wyniki Alex pokazały ogromną poprawę i że teraz już jest pewna, że się wyleczymy . Będziemy także zmniejszać agresywne leki, które uszkadzają wątrobę dziecka. Wiesz! Jakbym się tego spodziewała. Byłam przekonana, że ​​nastąpią postępy w leczeniu, ale mimowszystko byłam też mocno zaskoczona. W związku z tym, że przez długie lata otrzymywałam wyłącznie wymijające odpowiedzi na temat tej choroby.

 Albina, dziękuję Ci z całego serca za wszystko, co robisz, za zmianę naszego życia, za to jak Ty nas zainspirowałaś, za Twój działający Program i za przekonanie, z jakim my poszliśmy na to badanie medyczne. To wszystko dzięki Tobie, Albino !!! To może zabrzmieć nieco emocjonalnie, ale dla mnie i mojego dziecka życie zostało wznowione, a przecież przycisk reset nacisnęłaś Ty, Albino.

03 maja 2018 roku

Irena Radewa

– Nucell – opinie –

Nie pamiętam kiedy tak dobrze się czułem !!!

Już w ciągu pierwszego tygodnia (przygotowawczego) powstrzymałem przyjmowanie wszystkich przeze mnie wcześniej leków – na nadciśnienie, cukrzycę , ból głowy i trzustkę!

Zacząłem spać poniżej 8 godzin, mam dość energii do pracy przez cały dzień i nie mam poczucia zmęczenia i potrzeby odpoczynku. Dodatkowo bóle mięśni zniknęły całkowicie!

Mam 51 lat, ale czuje się, jakbym miał 20-30 lat!

Niby to drogo kosztuje !!!!

Oto jeszcze jeden bardzo ważny fakt finansowy:
Obliczyłem, że cena, którą zapłaciłem, zeby spędzić wspaniały tydzień w Hisarze z Tobą i Twoim Programem, spłaci mi się w ciągu niecałego roku!

Zanim wyjeżdżałem na kolejny rejs (jestem mechanikiem okrętowym) zaopatrywałem pół walizki w lekarstwa (robiłem zapas na 6 miesięcy). Cena za lekarstwa z biegiem lat stale się zwiększała. W przybliżeniu za zeszłym razem płaciłem za nie ok. 800-1000 lewów (1750-2200zł)! Teraz wiem, że od następnej wiosny będę ABSOLUTNIE „zyskiwać”! Jednak to nie wszystko. Najważniejsze, że jestem zdrowy, pełen radości życia, szczęśliwy, a moji przyjaciele mówią mi, że wyglądam zupełnie inaczej. Uważają, że jestem w widocznie lepszym stanie, niż przez ostatnie 20 lat! Teraz ręce rwą mi się do pracy, a mój mózg się “odblokował” …

– Nucell – opinie –

To wszystko “kosztowało mnie naprawdę nie drogo” – ani nie głoduję, ani nie pocę się, ani nie przejmuję się w żaden sposób! A jak wiele razy podziwiałem tak sporo innych absolutnie bezskutecznych programów! : (
Aaa. To ważne. Po 15 dniach pojawił się u mnie jeszcze taki efekt “uboczny” – muszę sobie kupić nowe dżinsy, ponieważ wszystkie moje stare wiszą na mnie jak torby! ; )
Jest naprawdę bardzo ciekawie, ponieważ i wcześniej bywało tak, że traciłem po 10 kilogramów za jednym razem, ale teraz to właśnie widać najbardziej i najwyraźniej po mojej twarzy, brzuchu i dupie! : )

Jestem bardzo wdzięczny Albynie za ten cudowny cud, który przydarzył mi się tak szybko i przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! 😀 Z całeg swego serca życzę Ci wiele sukcesów i zdrowia!

I na koniec, chciałbym Ci przypomnieć, próbując Ci pomóc, zawsze być ponad ludzką ignorancją i chamstwem: Jestem przekonany, że dla każdej osoby ważne jest określenie, że “Nauczyciel przychodzi, kiedy uczeń jest do tego gotowy”! A w rzeczywistości jest tak bardzo często, że zanim uczeń sam tego nie dostrzeże to nie zaakceptuje nowej dla niego wiedzy i nic z nią nie zrobi (bo nie obchodzi go to, pluje na to, śmieje się z tego …)!

Uśmiecham się i cieszę się bez powodu – nie pamiętam, jak długo tego wcześniej nie robiłem! Dziękuję Ci, Albino! Czuję, że znowu żyję – dzięki Twojemu programowi i Tobie właśnie!

25 kwietnia 2018 roku

Hristo Kemanadziew

– Nucell – opinie –

Hashimoto? Co to jest?

Nazywam się Jana Sredkowa i po pierwszej ciąży w 2006 roku uaktywniło mi się zapalenie tarczycy – Hashimoto. Zaczęłam przyjmować Euthyrox 0,25 µg, a miałam 26 lat. Zaczęłam po trochu przybierać na wadze, mimo że stosowałam ścisłe diety, z powodu czego dawka Eutyreozy musiała rosnąć. Tak więc osiągnęłam maksymalną dzienną dawkę – 130 µg. Łatwo się męczyłam, zaczęłam się pocić obficie, nie miałam siły i energii. A wszystkie te objawy były bardzo nietypowe dla mnie. W międzyczasie urodziłam jeszcze dwoje dzieci, każdego miesiąca monitorując poziom hormonów TSH. Te poziomy były wysokie, na skutek czego przyjmowałam leki, aby utrzymać ich wartości w okolicach 2 jednostek.

W listopadzie 2017 r. zapisałam się jako uczestnik na Programie „Nowa Komórka” Albiny Fabiani. Już podczas jednotygodniowego kursu oczyszczania ciała połączonego z zupełnie nowym sposobem odżywiania, zaczęłam zmniejszać dawkę przyjmowanych leków, czułam ogromny przypływ energii i wreszcie mogłam się wyspać. W niecały miesiąc całkowicie zaprzestałam brać leki. Badania hormonalne wykazały, że TSH jest w normie – 1, 02 jednostki. Poza Hashimoto miałam również problemy ginekologiczne – zwłaszcza mięśniaki. Po Programie one również zniknęły. Minęło już prawie pół roku, a stan mojego zdrowia jest stabilny i nie przyjmuję żadnych leków. Dziękuję Ci, Albino!

23 kwietnia 2018 roku

Jana Sredkowa
Sofia

– Nucell – opinie –

Cuda zdarzają się nie tylko w bajkach !!!

Jest to krótka wiadomość dla wszystkich, którzy odważą się odstąpić od przyjętych do tej pory zasad i zechcą zapewnić zdrowię i młodość swojemu ciału.

Jest to również prośba do Albiny: Nie zatrzymuj się, aby marzyć, walczyć i tworzyć!

Kiedy przeczytałam o Programie Nowa Komórka na łamach styczniowego numeru Czasopisma 8 i podzieliłem się z moim mężem, czułam, no wiesz, trochę tak po kobiecemu, że jest to coś zupełnie innego i prawdziwego. Nie chcę ukrywać, że mój mąż na początku podszedł do tego z przewielką nieufnością i sceptycyzmem. Jednak nie trwało to długo i sam przyłączył się do lutowej grupy.   Mieliśmy różne problemy zdrowotne.

– Nucell – opinie –

Osiem lat chodziliśmy po szpitalach i walczyliśmy z problemami kardiologicznymi niewyjaśnionego pochodzenia, nawracającymi ciężkimi napadami tachykardii, bardzo wysokimi poziomami cholesterolu, a w wyniku wieloletniego przyjmowania statyn doszło do stłuszczenia wątroby. Zdesperowana byłam opinią wiodącego lekarza, który nas “uspokoił”, że na wątrobę nie ma leków. Potwierdzając jego opinię, długie kuracje ziółami i hepatoprotektorami nie przynosiły żadnych dodatnych rezultatów.

I tak ciągle poruszaliśmy się jak w błędnym kole. Cholesterol w najlepszym przypadku miał wartości od 6,5 do 9, a trójglicerydów było wielokrotnie więcej. Jak powiedzieli nam lekarze, moment dziedziczny jeszcze bardziej pogarszał sytuację. Widziałam, że nie mogę w żaden sposób pomóc mojemu mężowi, mimo że ja samą ukończyłam wykształcenie medyczne.

– Nucell – opinie –

I pewnego dnia… okazało się, że dzieją się cuda, a nie tylko bajki. Jest czarodziejka o imieniu Albina! Teraz, zaledwie miesiąc od początku Programu, absolutnie wszystkie wskaźniki krwi mojego małżonka są w granicach normy – trójglicerydy, wskaźniki wątrobowe, a cholesterol wynosi 4,28. Nawet w laboratorium badawczym, gdzie regularnie przeprowadzają nasze badania, nie uwierzyli i zroboli powtórne próbki. I tak, nie było żadnego błędu. Teraz mój małżonek jest gorliwym zwolennikiem i propagatorem Programu. Jako bonus oboje schudiśmy, czujemy się lżejszymi i jesteśmy zauważalnie bardziej świeżsi i młodzi.

Moja osobista walka trwa dalej i jestem przekonana, że pod kierownictwem Albiny moźliwe jest tylko jedno wyjście – udane. Jestem wdzięczna Twojemu wielkiemu sercu, inspirującemu i zaraźliwemu entuzjazmowi, chęci i woli do przywracania ludziom zdrowia i młodości, Albino! A w końcu życie ma inny wymiar patrząc z pozycji młodości, prawda?

07 marca 2018 roku

Tatiana Toszewa-Prodanowa
tt_tosheva@abv.bg

– Nucell – opinie –

Droga Super dr. Fabiani,

Twój program to wybitne osiągnięcie medyczne.

Przyszedłem ma Program z „nieuleczalnymi” problemami, takimi jak zaburzenia funkcji poznawczych, utrata słuchu w obu uszach, obustronne zwyrodnienie plamki ocznej, nieprawidłowym działaniem układu moczowego, nadciśnieniem tętniczym, cukrzycą, z bólem w ramionach i wciąż narastającą trudnością wymawiania słów. Ponad dwa miesiące robiono mi bardzo drogie zastrzyki w obu oczach, w wyniki były bardzo niezadowalające. Wzrok, zwłaszcza na lewym oku, uleg pogorszeniu jeszcze bardziej pomimo zastrzyków.

Teraz z wielką radością ogłaszam Tobie w dzień moich urodzin, zaledwie dwa tygodnie po Programie, że moje poprzednie pisma nie mają więcej zastosowania, ponieważ nie mam już żadnych problemów,ani zastrzeżeń.

Złamałaś mnie, dzięki czemu ja poszłam do przodu z ogromną przyjemnością, spełnijając Twój i Programu „Nowa Komórka” cel. Był on również też mój.

– Nucell – opinie –

Czuję się niesamowicie dobrze fizycznie, psychicznie oraz duchowo. Bardzo dziękuję Ci za cierpliwość i będę bardzo zadowolony, jeśli będziesz mnie nadal prowadzała.

Będę z Tobą współpracował i nalegał, żeby dla Ciebie został otwarty w Sofii Uniwersytet Nowej Komórki, a Tobie na nim nadano tytuł profesora. Bo Ty zasługujesz na to o wiele bardziej, niż ktokolwiek z całego grona profesorów i uczonych z akademii medycznych.

Program jest całkowitą rewolucją w medycynie. Absolutnie nowy rodzaj leczenia nie tylko w Bułgarii, ale na całym świecie. Ty totalnie zmienisz sposób myślenia i udzielania opieki zdrowotnej.

Jestem nieskończenie szczęśliwy, że los wysłał mnie do Ciebie, abyś Ty mnie wyleczyła. Najlepsza rzecz jaka przydażyła się w całym moim życiu!

14 marca 2018 roku

prof. Siwow
Sofia

– Nucell – opinie –

Kiedy “niemożliwe” staje się możliwe !!!

Z wielkim uznaniem i wdzięcznością Albinie chcę powiedzieć, że przed rozpoczęciem Programu Nowa Komórka już w ciągu 8-9 lat cierpiałam na ciężką formę przewlekłego zmęczenia, zaburzenia snu, ciężki zespół napięcia przedmiesiączkowego, poważne problemy skórne i inne.
Latem 2017 roku endokrynolog wykrył hipofobię tarczycy i insulinooporność. Przybierałam na wadze pomimo diety i lekkiego jedzenia: głównie sałatki i orzechy.

Po odbyciu programu Nowa Komórka w październiku 2017 r., już w drugim tygodniu odczułam falę energii i brak ciągłego zmęczenia. Moja myśl była jasna i żywa! Dobrowolnie wstrzymałam przyjmowanie wszelkicj leków, bo zwyczajnie nie czułam dalszej potrzeby ich brania.

W lutym 2018 roku odwiedziłam mojego endokrynologa, którego nie widziałam od września 2017 roku. Był on zdziwiony moim wyglądem zewnętrznym i chciał wiedzieć, co robię, że wyglądam tak dobrze. Powiedziałem, że nie brałam żadnego z wypisanych mi na receptę leków i że zawdzięczam to programowi Nowa Komórka!
Powiedział mi tak: “To niemożliwe” i od razu ponownie przebadał mnie, tym razem sprzętem …, zrobił to kilka razy: ). Moje badania robiły wrażenie, moje problemy z tarczycą nie rozwijały się. Procesy zostały zatrzymane. Wnioskiem mojego endokrynologa było, że muszę kontynuować ten program .

Dziękuję, Albino !!!

14 marca 2018 roku

Anelia
Sofia
aneliya.alexandrova@novatechbg.com

– Nucell – opinie –

Dziękuję Ci ponownie raz za razem !!!

Alby, chcę Ci podziękować! Serdecznie dziękuję Ci za zmianę mojego życia! Cieszę się, że spotkałam Cię na swojej drodze i znam Cię! Podziwiam Cię bardzo za wszystko, kim jesteś i czemu się poświęciłaś!

Po Twoim programie czuję się cudownie, znowu jestem lekka, żywotna i młoda. Mam energię do pracy, do sportu, do rozrywki, jak nigdy dotąd. Wysypiam się. Teraz wystarcza mi jakieś 4-5 godzin snu. Wszyscy mówią mi, jaka jestem świeża i młoda. Przez całe moje dotychczasowe życie nie czułam się tak dobrze! Dziękuję Ci ponownie raz za razem !!!

10 grudnia 2017 roku Czanita
Sofia

– Nucell – opinie –

Program jest wyjątkowy !!!

Program jest niesamowity, wyjątkowy, a Albina jest wspaniałą osobą! Bije od niej ogrmny blaskiem, a z niej płynie światło i miłość, ładujące ogromną wiarą i prawdą! Dziękuję Ci, kochanie, Albino, za wiarę, która wróciła do mnie, za to, że odnalazłaś i zapuściłaś mój zgubiony prąd , który zniknął od wielu lat, a ja gromadziłam wyłącznie choroby i kilogramy! Jestem śczęśliwa, że mogłam Cię poznać i wiem, że nic się nie dzieje w tym życiu przypadkiem! Jesteś moim ratującym życie aniołem, który przywrócił mnie do nowego życia! Bądź błogosławiona i niech Cię Bóg chroni! Bez końca Ci dziękuję! Kocham Cię, Albi !!!

26 lutego 2018 roku

Saszka Wyłowa
sashkavalova60@gmail.com

– Nucell – opinie –

Czy to jest możliwe …?

Droga Albi,

Dzisiaj mój ojciec, dziadek Iwan, mający ponad 70 lat (mniej niż miesiąc po programie) poszedł do lekarza-kardiologa. Pani doktor chciało się rozedrzeć swój dyplom, a mój ojciec niemal fruwał ze szczęścia. Ale najważniejsze, jak on uważa, NIE jest to, co powiedziała mu Pani doktor, ale to, że sam on czuje się dużo, dużo lepiej! Dostrzegłam, że przywróciła mu się karnacja, a on promienieje szczęściem. Porusza się dość łatwo, ma energię, pracuje sobie w domu, a wczoraj udało mu się nawet otynkować i zaszpachlować całą ścianę jednego pokoju, którego remontem zajął się sam. Mówi, że już śpi spokojnie, w pozycji leżącej też, a przecież zanim do Ciebie przyszedł, “spał” prawie w pozycji siedzącej, ponieważ dusił się, bo brakowało mu powietrza – tzn. on prawie nie spał.

– Nucell – opinie –

Naprawdę chcę Ci powiedzieć wszystko, co stało się w gabinecie Pani doktor, ale całkiem nie jestem pewna, że zdołam to opisać i odtworzyć tak autentycznie. Była to scena godna nagrania filmu! Jak będzie to możliwie, będę chciała porozmawiać z Tobą, podzielić się nią i powiedzieć Ci bardziej szczegółowo. Sama wciąż jestem podekscytowana, uśmiecham się pod nosem zadowolona i szczęśliwa.

A teraz taka, krótka wersja: było “migotanie przedsionków”, jest już “rytm zatokowy”, cytuję Pani kardiolog. Jej słowa brzmiały dosłownie tak: ”NIE MOŻE TAK BYĆ!” Odzyskałeś prawidłowy rytm! Bywa tak, ale bardzo rzadko, u młodszych ludzi i głównie sportowców. Tak więc leczenie jest prawidłowe i nie będziemy zmieniać leków. Gdyby ona tylko wiedziała, że on już połowy tych leków w ogóle nie zażywa, na pewno rozerwałaby swój dyplom… Ale to wersja skrócona. Więcej szczegółów dowiesz się, kiedy będziesz miała czas na rozmowę.

Dziękuję Ci, czarodziejko Albi – w imieniu dziadka Iwana również, i ściskamy cię.

24 listopada 2017 roku

W.
Sofia

– Nucell – opinie –

Bądź błogosławiona, Albino

Całe życie szukałam Cię i szłam ku Tobie, nie wiedząc nawet o tym. Czuję się magicznie w moim nowym ciele. Bądź BŁOGOSŁAWIONA, Albino !!! Dziękuje Ci w imieniu wszystkich nas – mojej matki, mojego syna i swoim !!! Natti

13 października 2017 roku

Natalia Burowa,
Sofia

– Nucell – opinie –

Ty zmieniasz świat !!!

Albi, cieszę się, że znam Cię i jestem twoją zwolenniczką. Czuję się cudownie! I wszyscy wokół mnie to zauważają! Zmieniasz Świat na lepsze. Bądź błogosławiona!

27 października 2017 roku

Iliana Likiowa
Sofia

– Nucell – opinie –

Z podziękowaniami !!!

Chcę Ci wykazać moją wielką wdzięczność za wszystko, co zrobilaś dla nas w ciągu tego tygodnia. Jesteś niesamowita! To, co robisz, jest zdumiewające! Czuję się wspaniale i jestem przekonana, że jest to dopiero początek. Kazałaś mi zapomnieć, że mam 53 lata (liczby kłamią : )) i czuć się jak młoda dziewczyna! W mojej osobie masz wiecznego naśladowcę i ambasadora Twojego Programu Nowa Komórka! Jestem dumna, że Cię poznałam ! Pokłon i podziw dla mocy i natchnienia, jakie posiadasz i stosujesz, aby nas oświetlić! Z nieskończoną wdzięcznością i szacunkiem dla Ciebie!

09 października 2017 roku

Maria Rifai
Płowdiw
rifai@dir.bg

– Nucell – opinie –

Program „Nowa Komórka”

Podarunek życie nam podarowało. Podzieliło się Albiną z nami ! Płonąca namiętnością kobieta z Misją, która wprowadziła nas w ekstazę! DZIĘKUJEMY CI, że JESTEŚ Pionierem i Boginią! W 120 dni Ty całe nasze życie przewróciłaś do góry nogami i horyzonty – z miłością!

Od Twoich zwolenników, Programu Nowa Komórka wielbicieli i przyszłych twórców Klubu nowego człowieka !!!

07 października 2017 roku

Iwa Wladimirowa
Sofia
ivadel@abv.bg

– Nucell – opinie –

EWOLUCJA !!!

Jestem zdrowa, jestem piękna !!! Mogę powiedzieć, że Program Nowa Komórka jest Ewolucją ludzkiego mózgu i ciała dzięki wnikliwości Pani Fabiani. Ukłon przed jej długoletnią pracą.

08 października 2017 roku

Wania Cołowa
vanyatsolova@gmail.com

– Nucell – opinie –

Brak mi słów …

Co mogę powiedzieć …  Brak mi słów. Albina jest czarodziejką, jakby z innego świata: jasna, promienna, pozytywna … Kiedy zaczęłam brać udział w Programie myślałam sobie, że moja tarczyca nie działa, jednak Program to zmienił. Do tego stopnia, że nawet przestałam brać leki, na których żyłam od wielu lat. I to stało się w ciągu pierwszych trzech dni Programu. Czuję się cudownie od kiedy przestałam przyjmować leki. Uprzednio czułam się źle. Dodatkowym efektem całej tej “pracy” jest jeszcze to, że teraz mam na sobie 5 kg wagi mniej 🙂 (na razie), plus wdoczna różnica w stanie mojej skóry.

Albi, jesteś przepiękna !!!

31 lipca 2017 roku

Tanya Walchewa
Plowdiw

– Nucell – opinie –

Magia czy Cud ?

Albina jest biologiczną Czarodziejką. Zna ludzkie ciało jak nikt inny i ma niesamowite podejście do jego problemów. Wszystkie podejść działają skutecznie. Ciężko by było opisać sposób, w jaki działa Albina. Zwraca się ona absolutnie indywidualnie do każdego, kto się do niej skierował. Zapisałam się do uczestnictwa w jej Programie i nauczania na odległości z ostatnią nadzieją. Po tym, jak przez ostatnie 10 lat lekarze polecali mi zrobić operację (usunięcie pęcherzyka żółciowego, torbieli włókniastych) i zostałam umieszczona w grupie kobiet narażonych na wysokie ryzyko zachorowania na raka piersi. Niewiarygodne, ale Albina wykryła związek między stanem mojego zdrowia i moimi problemami z niedoczynnością tarczycy, na jaką cierpię od wieku 25 lat (a teraz mam 55 lat). Poprzez korygowanie funkcji gruczołów nadnerczy i stosując bardzo specyficzny rodzaj terapii ortomolekularnej w połączeniu z innymi formami terapii, dla których nie ma jeszcze nazwy medycznej, śmiało mogę powiedzieć, że jestem już całkowicie nową kobietą i bez śladów wcześniejszego CHORÓB. DZIĘKUJĘ CI, ALBINO !!! Jestem niezmiernie wdzięczna za to, że miałam niewiarygodne szczęście poznać Cię, Ty jesteś Czarodziejką !!!!
KOCHAM CIĘ !!!

30 grudnia 2016 roku

Walentyna Каspijskа
Sofia
valentina.kp@abv.bg

– Nucell – opinie –

O Programie Nowa Komórka

Przeczytałam opinie innych uczestników programów Nową Komórka i Nowe Ciało, które Albina „ogłasza”, i jest to tak, że wszystkie one są bardzo dokładne i wierne, więc nie mam dodac nic więcej oprócz faktycznych wyników. Dzisiaj jest 21. dzień od rozpoczęcia programu: -8 kg; mój poziom cukru we krwi z 14,6 spadł do 7,5 (normalny wynosi 5,8) bez pigułek, ciśnienie krwi jest normalne przy zastosowaniu połowy dawki wypisanych mi leków. Jestem pewna, że po 2-3 miesiącach wszystkie wskaźniki będą w normie, także jak i reszta chorób wynikających ze stresu i cukrzycy. Z całej duszy dziękuję Albinie za wiarę i entuzjazm, jaki ona wkłada w swoją pracę, jakimi nas napełnia tak, ze daje nam uwierzyć w swoje siły i pozwala odzyskać zdrowie. Dziękuję ci, Albino !!!

08 maja 2017 roku

Gala Totewa
Sofia
gtoteva@hotmail.com

– Nucell – opinie –

NIESAMOWITE … JAKI fakt !!!

Błogosławieni głupcy, w gronie których byłam i ja też. Przez ostatnie 30 lat myślałam, że praktykuję medycynę … dopóki nie poznałam Albiny !!! Moją jedyną pociechą jest to, że jak mówią – lepiej późno, niż nigdy. Miła Albino, nie mogę powiedzieć słowami jaka szczęśliwa jestem, że Cię spotkałam. Ty zmieniasz ludzi nawet po prostu faktem swojej obecności!!!

29 listopada 2016 roku

Dr. Miroslawa Lubenowa
Sofia
lube_nova@abv.bg

 

Albina jest Biologicznym Hakerem

Nazywam się Iskra i ponad 25 lat żyję z 75% funkcjią tarczycy !!! Każdy, kto wie o co chodzi, wie również co to jest … Brak mi słów, aby wyrazić Moją ogromną wdzięczność i szacunek dla PANI ALBINY FabiANI i programowi „nową komórkA” TEŻ !!! Jest to unikalny, innowacyjny program, który dał mi pełną wiedzę i wszystko, co jest niezbędne dla ciała i duszy … !!! Albi, Ty w pewien magiczny sposób posprzątałaś stare programy we mnie, nauczyłaś mnie czegoś zupełnie innego, dzięki czemu odzyskałam równowagę i harmonię, regulując całkowicie swój Hormonalny układ – a przecież powiedziano mi, że jest to niemożliwe !!! To cud, jaki tylko taka biologiczna hakerka jak Ty MOgłaby stworzyć …. WIEDZA DAJE MOC … a Ty dzielisz się z ludźmi własna wiedza, co robi z Ciebie niezwykle mądrego, bezinteresownego i wielkiego człowieka !!! Cieszę się, że cię znam ❤

27 listopada 2016 roku

Iskra Stefanowa
Sofia
amn.s@abv.bg

– Nucell – opinie –

Moje życie przed i po …

Moje pierwsze spotkanie z Albiną było w kwietniu 2015 roku. Już na moim pierwszym spotkaniu z nią ja ją “poczułam”, “rozpoznałam” i w pełni jej zaufałam. Po raz pierwszy w życiu spotkałam tak niesamowitą i magiczną kobietę. Mogłabym powiedzieć z pewnością, że moje życie dzieli się na dwa okresy – przed i po moim spotkaniu z Albi. Po naszym spotkaniu nie jestem dalej taka sama. Jakbym całe życie czekała na Albinę! Jest ona niewyczerpanym źródłem wiedzy, mądrości, mocy i inspiracji! Może działać jako katalizator zmian na wszystkich poziomach w życiu ludzi. Bez wysiłku już w pierwszy miesiąc zeszczuplałam o 10 kilo, a to jest dopiero dodatkowym bonusem do działania jej programu Nowa Komórka. To się działo bez żadnej deprywacji i ograniczeń. Potem już nigdy nie przybrałam tych kilogramów, a wręcz przeciwnie, nadal je tracę po jednym kilogramie. Cierpiałam na wysokie ciśnienie krwi, z jakiego powodu brałam tabletki. Musiałam zatrzymać teraz pigułki, bo mi nadciśnienie tętnicze w ogóle zniknęło. Dzięki nowemu myśleniu, jakie mi Ty pokazałaś, zdobyłam też nowe spojrzenie na życie – dzięki Tobie, Albi. Jesteś jednym z moich największych DARÓW, jakie otrzymałam za całe swoje życie. Z niecierpliwością czekam na każdą Twiją podróż do Bułgarii, aby znów się z Tobą spotkać – aby zdobyć więcej wiedzy i odejść jeszcze bardziej świadoma i szczęśliwsza. Z całego serca życzę wszystkim, aby spotkali Albi. Warto jest. Po rozmowach z nią nie można pozostać takim samym, jakim było się wcześniej. KOCHAM cię bardzo, kochana ALBINo! DZIĘKUJę ci ZA WSZYSTKO! DZIĘKUJE ci, ŻE JESTeś W MOIM ŻYCIU!

28 listopada 2016 roku

Maria Iwanowa
Albena, Warna
maria_1806@abv.bg

– Nucell – opinie –

Nowe życie w wieku 57 lat

Jestem w uniesieniu! Jestem zachwycona sobą, zmianą i swoim nowym życiem. Spotkałam Albinę miesiąc temu. Nie, to nie jest przypadek, bo w życiu nie ma przypadkowych rzeczy. Spędziłem z nią tydzień. Jeden piękny jesienny tydzień z Tą niezwykłą osobą. W wieku 57 lat zaczęłam się przygotowywać do starości i związanych z tym zmian. Teraz moje życie się zmieniło. Czuję się nowa, szczęśliwa i zdolna do pracy. I wszystko wokół mnie jest spokojne i piękne. Jestem spokojna i przepełniona energii. Ludzie wokół mnie to czują i mówią mi to. Uwielbiam Cię, Albino! Poznaj Albinę, aby zmienić cały swój świat i swoje życie!

25 listopada 2016 roku

Sena Radewa
Bulgaria
radev06@gmail.com

– Nucell – opinie –

Brak słów !!!

Jestem oszołomiona i jestem absolutnie pewna, że Albina jest naprawdę jedyną osobą, która oferuje nowe podejście do ciała, zdrowia i młodniecia, jak to nazywa Ona sama. Moje życie już nigdy nie będzie takie samo. DZIĘKUJĘ Ci z serca i duszy, Albino! Sprawiłaś, że uwierzyłam w cuda! Kocham cię!

24 kwietnia 2016 roku

Dr. Maria Yowowa
Onkolog, Sofia

– Nucell – opinie –

Życie jest piękne … z Albiną

Zaufałam Albinie bez zastrzeżeń i bardzo się cieszę, że ją poznałam. Dała mi ona to, czego szukałam – zmianę w moim życiu i moim sposobie myślenia. Jej program jest rewolucyjny i sprawdza się – DZIAŁA!! Program rozpoczęłam prawie trzy miesiące temu i nadal zdaję sobie sprawę, jak bardzo potrzebowałam właśnie takiej zmiany. Albina jest wspaniałą osobą i prawdziwym profesjonalistą w swoim zawodzie . Zawsze robię to co ona nam powiedziała, a wyniki i efekty są widoczne dla wszystkich.   SPRÓBUJCIE ZAUFAĆ PROGRAMOWI „NOWA KOMÓRKA” i u każdego z Was cuda się wydarzą. Zmieniam się każdego dnia, a ta zmiana sprawia, że ​​czuję się szczęśliwa i lekka jak ptak. DZIĘKUJĘ CI, ALBI! KOCHAM CIĘ!

25 listopada 2016 roku

Mariana Georgiewa
Sofia
merian_burgas@yahoo.com

– Nucell – opinie –

Brak słów !!!

Jestem oszołomiona i jestem absolutnie pewna, że Albina jest naprawdę jedyną osobą, która oferuje nowe podejście do ciała, zdrowia i młodniecia, jak to nazywa ona. Moje życie już nigdy nie będzie takie samo. DZIĘKUJĘ Ci z serca i duszy, Albino! Sprawiłaś, że uwierzyłam w cuda! Kocham cię!

“Ukończyłam program “Nowe Ciało” we wrześniu 2014 r…. i nadal tracę na wadze. Po prostu nie mogę w to uwierzyć. Polecam bardzo. Albinia dokładnie wie, co robi. Program działa. Albina i Megi to osoby niesamowite.

– I. Petrowa

Stara Zagora

– Nucell – opinie –

Co mogę powiedzieć… zaczęłam sceptycznie nastawiona, a teraz zadaję pytanie, gdzie będzie się odbywały następny cykl Programu Nowa Komórka dlatego, żeby doświadczyć… Nie tylko czuję się niesamowicie, ale także obecnie zmieniam się… fizycznie.

– L. Wasilewa

Warna

– Nucell – opinie –

Próbowałam wszystkiego: kremy, diety, pigułki, programy fitness, detoksykacja, „uzdrawiający głód” i tak dalej, nie wierzyłam już, że jest to możliwe… ale, TAK… śmiało mogę powiedzieć, że ten Program zmienił nie tylko moje ciało, ale przedewszystkim moje życie . Dziękuję.

– P. Michajłowa

Sofia

– Nucell – opinie –

Program Nowa Komórka
Nucell Polska

Udostępnij